COMMON

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Common. Meer weten? Ontdek meer

19 apr 2024 om 7:26 Jammer maar de groentes waren meer rauw dan gegrild. Het brood van €5,50 waren 2 hele dunne droge crackers. En jammer dat ik humus kreeg terwijl ik baba ganoush had besteld.
16 apr 2024 om 21:20 Heel erg tevreden over dit restaurant. Had een klacht over de portie grootte en dat hebben ze supergoed opgelost door meteen een nieuwe portie te sturen. Het eten smaakt bovendien erg goed en ze hebben bovendien een hele originele kaart.
11 apr 2024 om 3:08 Het eten was ongelofelijk lekker en het was snel bezorgd!!
6 apr 2024 om 21:55 ik ga straks wilde dromen hebben van die kippenbout
6 apr 2024 om 20:45 Very tasty
29 mrt 2024 om 12:30 De Mac and cheese is geen aanrader. Zat Amper kaas in bijna alleen oli met macaroni. De smaak was niet te harden echt de vieste Mac and cheese die ik ooit op heb. De kippen bout daar in tegen was wel lekker ,warm en prima van smaak.
25 mrt 2024 om 10:35 Het eten was koud. Bij de eend zat er te weinig saus bij. De ramen met crispy knoflook zaten 3 splinters knoflook. De wortelen met honing en feta maar de feta zat er niet bij. Ik vond het de prijs niet waard. Jammer.
16 mrt 2024 om 0:38 Heerlijk eten! Lekker kruidig en vers eten. Niet pittig, volle smaak. Echt een nieuwe smaaksensatie!
9 mrt 2024 om 8:08 Top
4 mrt 2024 om 15:22 Delicious yummie grilled chicken, very good quality. This is the best chicken delivery in my view.
29 feb 2024 om 21:43 Het eten is oprecht erg lekker. Helaas is het met bezorgen altijd laat. Er was ook een fout in de bestelling. Deze is netjes opgelost maar duurde op opnieuw ruim een uur voordat het nageleverd werd.
29 feb 2024 om 10:42 Het lag aan thuisbezorgd dat de bestelling zo lang heeft geduurd en niet aan het restaurant heb ik van hen begrepen. Ik moest zelf nabellen want ik werd niet op de hoogte gebracht. De app gaf aan dat de maaltijd was bezorgd en dat was niet het geval!